Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

B.Bystrica:Zamilovaní sa pokúsia o slovenský rekord pred sv. Valetínom

Ilustračná snímka Foto: TASR/Milan Kapusta

Oficiálny pokus o vytvorenie netradičného rekordu sa koná v sobotu 10. februára o 15.00 h na prízemí centra.

Banská Bystrica 6. februára (TASR) – Či už niekomu zazvonia svadobné zvony v tomto roku, alebo o spečatení svojej lásky ešte len premýšľa, má šancu dôkladne sa na to pripraviť už počas najbližších dní. Navyše, so svojou polovičkou sa môže pokúsiť o vytvorenie slovenského rekordu, ktorý v predstihu, pri príležitosti sviatku zaľúbených, na sv. Valentína (14.2.), chystá banskobystrická Europa.

Oficiálny pokus o vytvorenie netradičného rekordu sa koná v sobotu (10.2.) o 15.00 h na prízemí centra. "Na toto miesto si môžu prísť hromadne spečatiť svoju lásku symbolickým 'áno' všetky zamilované dvojice a samozrejme i tie, ktoré chystajú v tomto roku naozajstnú svadbu a malá generálka im padne vhod," reagoval Viktor Maceják, marketing manager Europa SC.

Podľa neho odvážne zaľúbené páry, ktoré sa na akcii zúčastnia, dostanú na pamiatku osvedčenie o absolvovaní neoficiálneho hromadného sobáša, ktoré môže nerozhodných jedincov inšpirovať k tomu, aby sa s vyslovením skutočného sľubu lásky poponáhľali.

Ako tvrdia organizátori podujatia, okrem pokusu o slovenský rekord, zaľúbencom pomôžu špecialisti s výberom šiat, torty, prípadne výzdoby. Podujatie totiž sprevádza svadobná výstava a módna prehliadka svadobných modelov módnej návrhárky Viery Futákovej či kolekcie spoločenských šiat Petry Denkovej. Diváci uvidia tiež kolekciu oblekov a frakov pre ženíchov či širokú ponuku obrúčok a zásnubných prsteňov.