Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Banskobystrický kraj

V Brezne sa budú lúčiť so starým rokom s hitmi skupiny ABBA

Ilustračné foto Foto: TASR - Michal Svítok

Po odbití polnoci a privítaní roka 2018 sa novoročným prípitkom k občanom prihovorí primátor Tomáš Abel a nebude chýbať ani ohňostroj.

Brezno 25. decembra (TASR) – Obyvatelia metropoly Horehronia sa budú lúčiť so starým rokom a vítať nový, ako už tradične, na breznianskom námestí. Dobrú zábavu im sľubuje revivalová kapela ABBA.

"Oslava Silvestra v centre mesta býva veľkolepá a návštevníkov zatiaľ nikdy neodradila ani veľká zima. Naposledy sa zahriali s Elánom Revival Bratislava a spoločne si zaspievali najväčšie hity skupiny. O zábavu nebude núdza ani tento rok. O skvelú atmosféru sa na Silvestra od 22.00 h postará šesťčlenná hudobná skupina ABBA Revival z Košíc, ktorá na svojich koncertoch naživo a verne imituje legendárnu štvoricu zo Švédska. Ako sami tvrdia, jedinečnosť ich kapely spočíva v tom, že divákov uvedú do čias najväčších hitov a dajú im pocit, akoby boli na skutočnom koncerte," informuje o tom webová stránka mesta Brezno.

Po odbití polnoci a privítaní roka 2018 sa novoročným prípitkom k občanom prihovorí primátor Tomáš Abel a nebude chýbať ani ohňostroj. Návštevníci sa budú môcť zohriať nielen pri dobrej hudbe, ale i v stánku s medovinou. Bezpečnosť a poriadok na námestí zabezpečia hliadky mestskej polície a dobrovoľní hasiči.

"Žiadame návštevníkov silvestrovského programu, aby na námestí nepoužívali zábavnú pyrotechniku a vyhli sa tak nebezpečným situáciám pre seba a ostatných ľudí," uvádza sa na webe.