Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Banskobystrický kraj

Kamión usmrtil chodkyňu, polícia nepozná jej totožnosť

Smrťou chodkyne sa skončila dopravná nehoda kamióna, ktorá sa stala vo štvrtok nadránom 22.septembra 2016 vo Zvolene na ceste I/66 oproti firme Hagard. Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 46-ročný vodič, občan Českej republiky, zrazil chodkyňu prednou časťou vozidla. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Žena, ktorej totožnosť zatiaľ polícia nepozná, bola v tmavom oblečení, bez reflexných prvkov.

Zvolen 22. septembra (TASR) - Smrťou chodkyne sa skončila dopravná nehoda kamióna, ktorá sa stala dnes nadránom vo Zvolene na ceste I/66 oproti firme Hagard. Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 46-ročný vodič, občan Českej republiky, zrazil chodkyňu prednou časťou vozidla.

Žena, ktorej totožnosť zatiaľ polícia nepozná, bola v tmavom oblečení, bez reflexných prvkov. V strede pravého jazdného pruhu pravdepodobne kľačala. "Požitie alkoholu u vodiča polícia nezistila. Do vyšetrovania bol pribratý znalec z odboru cestnej dopravy a znalec z odboru súdneho lekárstva," dodala Faltániová s tým, že na vozidle vznikla škoda odhadnutá na 500 eur.