Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Banskobystrický kraj

Prázdniny na ľade zaplatí deťom 17 mestských poslancov

Ilustračné foto. Foto: TASR/František Iván

Športové podujatie zorganizovali poslanci z najväčšieho poslaneckého klubu SMER-SD, SDKÚ-DS a SNS.

Banská Bystrica 18. februára (TASR) – Jarné prázdniny sú v polovici a banskobystrické deti ich dnes popoludní môžu prežiť na zimnom štadióne v Banskej Bystrici.

Stredajšie korčuľovanie "Prázdniny na ľade" pre malých i veľkých zorganizovali poslanci z najväčšieho poslaneckého klubu SMER-SD, SDKÚ-DS a SNS v mestskom zastupiteľstve (MsZ). Akcia, na ktorej sú vítaní i rodičia a starí rodičia, sa začína o 16.00 h a potrvá do 18.00 h. Vstup na štadión je bezplatný.

Prázdninové podujatie sa začne súťažami zručností na ľade pre deti a mládež. Za získané žetóny si môžu v bufete vymeniť sladkosti. Ďalšiu hodinu sa už bude voľne korčuľovať pri hudbe s dídžejom.

Ako pre TASR uviedol podpredseda poslaneckého klubu SMER-SD, SDKÚ-DS a SNS Daniel Karas, vlani prišlo na štadión okolo 400 ľudí, z toho polovica detí. Dúfa, že podobný úspech bude mať aj dnešná akcia. Všetky náklady s ňou spojené, vrátane prenájmu zimného štadióna, hradia poslanci, ktorých je v tomto poslaneckom klube 17. Celkovo ich odhadujú zhruba na 500 eur.