Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Banskobystrický kraj

NEHODA AUTA S KAMIÓNOM: Pri Ožďanoch sa ťažko zranili dve osoby

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Podľa predbežných zistení polície 74-ročný vodič osobného vozidla nedal prednosť kamiónu. Okrem vodiča utrpela ťažké zranenia aj jeho spolujazdkyňa.

Ožďany 15. februára (TASR) - Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v stredu (14. 2.) pri obci Ožďany v okrese Rimavská Sobota, sa ťažko zranili dve osoby. Osobné auto nedalo prednosť kamiónu, posádku museli z vozidla vyslobodzovať hasiči. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K nehode došlo vo večerných hodinách na križovatke rýchlostnej cesty R2 s cestou vedúcou do obce Ožďany. Podľa predbežných zistení polície 74-ročný vodič osobného vozidla nedal prednosť kamiónu. Okrem vodiča utrpela ťažké zranenia aj jeho spolujazdkyňa.

"Oboch museli z auta vyslobodzovať hasiči a následne ich záchranári previezli do nemocnice. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 14.000 eur. Alkohol u vodičov zistený nebol," priblížila polícia.

Cesta, na ktorej k zrážke došlo, musela byť po dobu dokumentovania nehody uzavretá. Miera zavinenia i ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania.