Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Banskobystrický kraj

SMRTEĽNÁ NEHODA:Na ceste R1 pri Lehôtke pod Brehmi zomrela jedna osoba

Jedna osoba zahynula a dve ďalšie utrpeli zranenie pri sobotňajšej dopravnej nehode, ku ktorej došlo na rýchlostnej ceste R1 pri Lehôtke pod Brehmi v okrese Žiar nad Hronom. Foto: Prezídium HaZZ

Ide o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla. V aute sa nachádzali tri osoby, jedna z nich nehodu neprežila. Dve zranené osoby vyslobodili hasiči pomocou vyslobodzovacieho náradia.

Lehôtka pod Brehmi 30. marca (TASR) – Jedna osoba zahynula a dve ďalšie utrpeli zranenie pri sobotňajšej dopravnej nehode, ku ktorej došlo na rýchlostnej ceste R1 pri Lehôtke pod Brehmi v okrese Žiar nad Hronom. Informuje o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (OS HaZZ) v Banskej Bystrici s tým, že cesta R1 je v smere na Žiar nad Hronom úplne uzavretá.

Ide o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla. V aute sa nachádzali tri osoby, jedna z nich nehodu neprežila. Dve zranené osoby sme vyslobodili pomocou vyslobodzovacieho náradia. Na mieste je záchranná služba a polícia,“ uvádza OS HaZZ, podľa ktorého pri nehode zasahujú štyria príslušníci HaZZ zo Žiaru nad Hronom s jedným kusom techniky.