Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Banskobystrický kraj

Spoločnosť DETOX s.r.o. rozdelila celodennú tržbu medzi zamestnancov

Slávnosť k 25. výročiu založenia spoločnosti Foto: DETOX s.r.o.

Okrem finančných a vecných odmien pre svojich zamestnancov zrealizovala spoločnosť podnikajúca v environmentálnej oblasti v rámci osláv 25. výročia svojho vzniku hneď niekoľko dobročinných akcií.

Banská Bystrica 6. novembra (OTS) - Banskobystrická spoločnosť DETOX s.r.o., podnikajúca v oblasti poskytovania environmentálnych služieb, odmenila svojich zamestnancov v rámci osláv 25. výročia svojho založenia.

Ako poďakovanie zamestnancom za ich prácu sme v deň výročia symbolicky medzi nich rozdelili jednu celodennú tržbu, vďaka čomu dostal každý zamestnanec 315 eur a vecný dar. Okrem toho boli mimoriadnou odmenou v podobe poukazu na nákup elektroniky v hodnote 400 eur odmenení zamestnanci, ktorí odpracovali vo firme viac ako 15 rokov, resp. tí, ktorí sa v minulosti významne pričinili o dobré meno a výsledky spoločnosti,“ uviedol výkonný riaditeľ a konateľ spoločnosti Daniel Studený.

Spoločnosť DETOX s.r.o. podniká v oblasti zberu, zneškodnenia a recyklácie priemyselných odpadov. Poskytuje tiež environmentálne poradenstvo a špeciálne čistiace práce. Vo svojich troch prevádzkach v Banskej Bystrici, Rimavskej Sobote a Trnave zamestnáva vyše 100 zamestnancov a obsluhuje cez 3000 zákazníkov.

V roku osláv 25. výročia sme uskutočnili aj niekoľko dobročinných akcií. V mestách, v ktorých prevádzkujeme naše závody, sme zrealizovali environmentálne zamerané projekty. V Banskej Bystrici to bolo vyčistenie mestského lesoparku Podlavické výmole, kde sa nám podarilo nielen vyčistiť, ale aj zrekonštruovať rekreačné miesto slúžiace na oddych a regeneráciu ľudí všetkých vekových kategórií. V Rimavskej Sobote sme zase vyčistili časť "Mestská záhrada", kde sa zdržiavajú hlavne rodiny s deťmi či starší ľudia, vyhľadávajúci miesto vhodné pre oddych," dodal Studený.