Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Spolujazdkyňa prišla o život počas zrážky dvoch áut

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Všetkých štyroch zranených previezli do nemocnice vo Zvolene a v Banskej Bystrici.

Zvolenská Slatina 11. júla (TASR) – Čelná zrážka dvoch áut, ktorá sa stala dnes, krátko po 06.00 h, neďaleko Zvolenskej Slatiny, si vyžiadala život 35-ročnej spolujazdkyne. Štyroch zranených previezli do nemocníc.

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, k tragickej dopravnej nehode došlo na ceste I/50.

"Z doposiaľ nezistených príčin 19-ročný vodič osobného motorového vozidla Fiat Palio z Rimavskej Soboty, ktorý išiel v smere od Zvolenskej Slatiny na Zvolen, prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotiidúcim vozidlom VW Golf. Viedol ho 47-ročný vodič z Tŕnia," uviedla Faltániová.

Vodiči pri nehode neutrpeli zranenia. Najhoršie dopadli spolujazdci v oboch autách. "Vo vozidle Fiat boli zranené tri spolujazdkyne (48, 35 a 17) z Oždian a Rimavskej Soboty. Zraneniam na mieste podľahla 35-ročná žena z Oždian. Vo vozidle VW Golf utrpeli zranenie dvaja spolujazdci, 60-ročný muž zo Seliec a 54-ročný muž z Tŕnia," dodala Faltániová. Všetkých štyroch zranených previezli do nemocnice vo Zvolene a v Banskej Bystrici.

Nehodou sa zaoberá polícia vo Zvolene a do vyšetrovania už pribrala znalca z odboru cestnej dopravy. Alkohol u vodičov nezistili. Škodu na vozidlách odhadli na 4000 eur.