Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

BRATISLAVA: Zájazdy na poslednú chvíľu možno zakúpiť priamo na letisku

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavel Neubauer

Vo verejnej časti odletovej haly Letiska M. R. Štefánika totiž dnes otvorili stánok s ponukou ultra last minute zájazdov.

Bratislava 9. júna (TASR) - V priestoroch bratislavského letiska si môžu cestujúci opäť kúpiť dovolenky na poslednú chvíľu. Vo verejnej časti odletovej haly Letiska M. R. Štefánika totiž dnes otvorili stánok s ponukou ultra last minute zájazdov.

"Počas celej letnej dovolenkovej sezóny až do konca septembra 2015 tak budú môcť záujemcovia prísť na letisko aj v deň plánovaného odletu a prvým voľným letom letieť na dovolenku," opísala hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková.

Last minute centrum prevádzkuje dovolenkový portál verne.sk a otvorené je každý deň od 8.00 h do 16.00 h. Ľudia si v ňom môžu rezervovať aj dovolenku na neskoršie termíny.

Z letiska v Bratislave možno pritom počas aktuálnej letnej sezóny letieť do 26 pravidelných destinácií v 12 krajinách a do desiatok charterových destinácií. Tým sa podľa Ševčíkovej počet destinácií šplhá na 60 a počet krajín, do ktorých možno z Bratislavy cestovať, na 20.

Počas minuloročnej charterovej sezóny lietali Slováci z Bratislavy najviac do tureckej Antalye, bulharského Burgasu či na grécky Rhodos (Grécko), alebo do egyptskej Hurghady a Monastiru v Tunisku.