Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

Policajti v Bratislave zachránili muža, ktorý chcel skočiť z Mosta SNP

Most SNP v Bratislave - archívne foto Foto: TASR/Jakub Kotian

Podľa hovorkyne bratislavskej mestskej polície Kurucovej záchrane života predchádzal od občana prijatý oznam na linku 159, že na Moste SNP si všimol popri cestnej komunikácii podozrivé konanie osoby.

Bratislava 10. novembra (TASR) - Mestskí policajti z expozitúry Bratislava V v sobotu popoludní zachránili život 40-ročnému mužovi, ktorý chcel spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP. TASR o tom informovala hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Tatiana Kurucová.

Záchrane života podľa nej predchádzal od občana prijatý oznam na linku 159, že na Moste SNP si všimol popri cestnej komunikácii podozrivé konanie osoby. „Hodnovernosť oznamu mestskí policajti okamžite preverili a po príchode na miesto, s cieľom zachrániť život, dostali muža sediaceho na zábradlí na miesto, kde bol mimo ohrozenia života," priblížila Kurucová.

Po záchrane muža a zistení jeho totožnosti ho policajti odovzdali do rúk privolaných pracovníkov rýchlej zdravotnej pomoci. "Tí ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc," uzavrela hovorkyňa.