Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

V Karlovej Vsi bude festival alternatívnej hudby

Katarzia Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Vedúca oddelenia kultúry karloveského miestneho úradu Adriána Majka pripomenula, že s organizátormi festivalu pripravujú spoločne aj výchovné koncerty pre stredoškolákov.

Bratislava 10. februára (TASR) – Najbližší piatok (15. 2.) bude v Karlovej Vsi patriť alternatívnej hudbe. V tamojšom klube Kamel sa po dvojročnej prestávke opäť uskutoční festival alternatívnej hudby.

"Koncerty odohrajú interpreti ako Katarzia, Pjoni, Ľubo Burgr, Sisa Fehérová, Leto s Monikou a ďalší. Špeciálnou udalosťou bude krst debutovej nahrávky kanadsko-slovenského pesničkára Milana Andrého," informoval hovorca bratislavskej Karlovej Vsi Branislav Heldes.

Vedúca oddelenia kultúry karloveského miestneho úradu Adriána Majka pripomenula, že s organizátormi festivalu pripravujú spoločne aj výchovné koncerty pre stredoškolákov. "Naše hodnotové nastavenie a zmysel pre reflexiu súčasnej nezávislej profesionálnej kultúry sú si blízke. Nevynímajúc fakt, že v prioritách oddelenia kultúry je podporovať lokálnu kultúru a lokálpatriotizmus," dodala o spolupráci a organizácii festivalu.

Podrobnosti o akcii možno nájsť na webe mestskej časti, prípadne na sociálnej sieti.