Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Bratislava

V Bratislave na Staromestskej a Ružinovskej ulici budú obmedzenia

Ilustračná snímka Foto: TASR/Pavel Neubauer

Plánujú opraviť električkovú trať. V úseku medzi Múzejnou ulicou a Námestím Ľudovíta Štúra je premávka usmerňovaná do pravého jazdného pruhu a riadená prenosným dopravným značením.

Bratislava 25. septembra (TASR) – Počas nadchádzajúceho víkendu bude v hlavnom meste viacero dopravných obmedzení. Už dnes o 19.00 h sa začne čiastočná uzávera miestnej komunikácie II. triedy na Staromestskej ulici.

Ako informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, dôvodom je oprava povrchu vozovky. Realizovať sa bude v dvoch etapách.

Cestári postupne vymenia pravý a ľavý jazdný pruh v úseku od Veternej ulice po križovatku Suché Mýto. Dopravné obmedzenia potrvajú do 4.00 h v nedeľu (27.9.).

V sobotu (26.9.) bude od 12.00 h do 18.00 h úplne uzavretá Ružinovská ulica. Uskutočnia sa tu cyklistické preteky „Ružinovská časovka 2015“.

Už od stredy (23.9.) dochádza k výraznému obmedzeniu dopravy na Vajanského nábreží. Dôvodom je oprava električkovej trate. V úseku medzi Múzejnou ulicou a Námestím Ľudovíta Štúra je premávka usmerňovaná do pravého jazdného pruhu a riadená prenosným dopravným značením. Práce potrvajú až do 15. novembra.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave vodičov žiada, aby pri prejazde spomenutých úsekov znížili rýchlosť podľa prenosného dopravného značenia, zvýšili pozornosť a riadili sa prípadnými pokynmi polície.