Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Bratislava

Mladík chcel spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP do Dunaja

Pohľad na , Bratislavu z vyhliadkovej plošiny kaviarne UFO na Moste SNP nad riekou Dunaj v Bratislave.Ilustračné foto Foto: TASR - Štefan Puškáš

Bratislavskí policajti dnes zachránili život 22-ročnému mužovi z okresu Prievidza. Mladík sa pokúšal spáchať samovraždu skokom z mosta SNP.

Bratislava 17. februára (TASR) - Bratislavskí policajti dnes zachránili život 22-ročnému mužovi z okresu Prievidza. Mladík sa pokúšal spáchať samovraždu skokom z mosta SNP.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Karina Považanová, polícia dostala hlásenie o incidente krátko po 17.00 h. Potom, čo policajti dorazili na miesto, začali okamžite akciu, ktorej cieľom bolo zabrániť mužovi stojacemu na obslužnej lávke skočiť z mosta. "Muž bol v zlom psychickom stave, javil známky požitia alkoholu a s policajtmi nechcel komunikovať," priblížila Považanová.

Policajtom sa napokon podarilo muža obkľúčiť a zamedziť mu v skoku do rieky. Na miesto privolali hasičských záchranárov, ktorí pomohli presunúť muža na pešiu lávku. "Tam sa ho už ujali zdravotníci, ktorí mladíka previezli do jednej z bratislavských nemocníc," dodala policajná hovorkyňa.