Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Bratislava

Polícia obvinila mladého Bratislavčana z drogovej činnosti

Ilustračné foto. Foto: TASR/KR PZ v Prešove

Muž páchal drogovú trestnú činnosť aj napriek tomu, že za takýto trestný čin bol odsúdený na súhrnný trest odňatia slobody vo výmere päť rokov.

Bratislava 12. júla (TASR) - Policajný vyšetrovateľ obvinil 32-ročného Juraja z Bratislavy z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

Policajná hliadka skontrolovala mladíka ešte v noci z nedele na pondelok (11 .7.) na Ševčenkovej ulici v bratislavskej Petržalke. Pri kontrole u neho našla omamné a psychotropné látky. "Muž páchal drogovú trestnú činnosť aj napriek tomu, že za takýto trestný čin bol odsúdený na súhrnný trest odňatia slobody vo výmere päť rokov," uviedla Kurucová.

Obvinený je v súčasnosti v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ už spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie. Ďalšie okolnosti sú podľa hovorkyne predmetom vyšetrovania. V prípade dokázania viny hrozí mladému mužovi trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.