Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislava

Primátor I. Nesrovnal osobne zaželal pekné sviatky pracovníkom DPB

Na archívnej snímke primátor mesta hl. mesta SR Bratislavy Ivo Nesrovnal. Foto: TASR - Martin Baumann

Dispečerom a prostredníctvom dispečerského spojenia i šoférom MHD poďakoval za prácu v prospech mesta, všetkým pracovníkom DPB zaželal príjemné prežitie vianočných sviatkov a úspešný rok 2017.

Bratislava 24. decembra (TASR) – O plynulosti premávky bratislavskej MHD počas dnešného Štedrého dňa sa primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal prišiel informovať priamo na dispečing Dopravného podniku Bratislava (DPB). Cieľom návštevy bolo však najmä pozdraviť službukonajúcich dispečerov a vodičov MHD, ktorí sviatočný deň trávia v práci.

"Dispečerom a prostredníctvom dispečerského spojenia i šoférom MHD poďakoval za prácu v prospech mesta, všetkým pracovníkom DPB zaželal príjemné prežitie vianočných sviatkov a úspešný rok 2017,"
informovala hovorkyňa mesta Ivana Skokanová.

Dodala, že Nesrovnal na stretnutí zdôraznil záujem vedenia mesta na ďalších investíciách do verejnej dopravy v Bratislave, pripomenul okrem iného i budúcoročnú plánovanú rekonštrukciu troch kľúčových električkových radiál, z ktorých sa ako prvá začne modernizovať Karloveská radiála.