Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

VODIČI POZOR: V Bratislave treba rátať so zdržaním

Ilustračná snímka. Foto: TASR Pavol Zachar

Kolóna je aj v Bratislave na D1 od Zlatých pieskov po Prístavný most, zdržanie hlásia 15 minút.

Bratislava 18. marca (TASR) - V pondelok ráno treba na viacerých úsekoch v Bratislave a pri vstupe do hlavného mesta rátať so zdržaním aj s nehodami. Zdržanie je do 30 minút.

Nehody podľa Zelenej vlny RTVS odstraňujú v Bratislave na Galvaniho smerom na Rožňavskú, blokovaný je ľavý pruh, a tiež v Bratislave na Ulici Svornosti pred križovatkou s Kazanskou v smere z Rovinky, v úseku sa vodiči zdržia. Na Ulici Svornosti a na Popradskej sa v smere do mesta vodiči zdržia do 20 minút.

Stella centrum informuje aj o nehode za Stupavou v smere do Záhorskej Bystrice a o zdržaní v Bratislave na Račianskej v smere do mesta, kde si vodiči počkajú desať minút.

Zelená vlna RTVS ďalej upozorňuje na zdržanie na úsekoch za Slovenským Grobom smerom do Bratislavy - Vajnôr, kde vodiči hlásia zdržanie do 30 minút. Kolóna je aj v Bratislave na D1 od Zlatých pieskov po Prístavný most, zdržanie hlásia 15 minút. Ďalej na zjazde z Prístavného mosta na Bajkalskú je zdržanie 20 minút a na D1 od letiska po Prístavný most, kde si vodiči počkajú v kolóne 20 minút. Na D1 tesne pred Bratislavou v smere zo Senca stojí v ľavom pruhu auto s defektom, treba rátať s 20-minútovým zdržaním.