Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Bratislava

Bratislavský podpaľač zapálil nielen kontajnery, no chytilo sa aj auto

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Požiarom bola na motorovom vozidle spôsobená škoda vo výške približne 2000 eur. Škoda, ktorá vznikla zhorením kontajnerov je v štádiu zisťovania.

Bratislava 9. marca (TASR) - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Bratislave IV vyšetrujú okolnosti požiaru, ku ktorému došlo v noci z utorka (7. 3.) na stredu (8. 3.) na Karloveskej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

"Pri požiari došlo k zhoreniu šiestich plastových smetných kontajnerov. Plamene zároveň poškodili pravú časť osobného motorového vozidla zn. Škoda Superb s bratislavským evidenčným číslom, ktoré bolo zaparkované na riadne vyznačenom parkovacom mieste. Požiarom bola na motorovom vozidle spôsobená škoda vo výške približne 2000 eur. Škoda, ktorá vznikla zhorením kontajnerov je v štádiu zisťovania," uviedla Mihalíková.

Dodala, že príčiny a okolnosti požiaru sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Poverený príslušník OR PZ v Bratislave IV začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.