Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Bratislavský kraj

Škriatkovia už v sobotu rozdajú hlavné ceny v regionálnej hre

Hra Objavuj poklady Bratislavského regiónu sa blíži k svojmu záveru.

Bratislava 6. júna (TASR) - Pomyselní škriatkovia v sobotu 7. júna vyžrebujú výhercov hlavných cien hry Objavuj poklady Bratislavského regiónu. Stane sa tak v Sade Janka Kráľa počas Farm Festu. „Už teraz sú takmer všetky poklady objavené. Nejaké sme si, samozrejme, nechali aj na Farm Fest do Sadu Janka Kráľa, kde budú mať hľadači poslednú možnosť zabojovať o hlavné ceny,“ pozval na hľadanie pokladov predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Pavol Frešo.

Hra Objavuj poklady Bratislavského regiónu sa blíži k svojmu záveru. „Od 10. mája boli každú sobotu zverejňované na stránke www.objavujpoklady.sk súradnice, na ktorých boli ukryté poklady. Dovedna ich po Bratislavskom kraji poskrývali 300. Posledné budú ukryté priamo na Farm Feste, kde budú mať hľadači ešte šancu vyhrať okamžitú či hlavnú cenu,“ uviedla tlačová tajomníčka BSK Veronika Bauchová.

Ako dodala, v skrytom poklade nechávali škriatkovia pre nálezcov informácie o mieste, na ktorom sa nachádzajú, presné pravidlá hry, kupón s automatickou výhrou a ďalší kupón, vďaka ktorému zistia, či získali okamžitú výhru, alebo sú zaradení do žrebovania o hlavné ceny. Tými sú tablety, wellness poukážky alebo priamo pobyt v jednom z hotelov vo Vysokých Tatrách. Všetky hlavné ceny budú škriatkovia žrebovať na Farm Feste už túto sobotu.

Hlavným poslaním hry na podporu rozvoja turistického ruchu bolo aj tento rok ukázať obyvateľom kraja tie najzaujímavejšie miesta v regióne. "V Bratislavskom regióne nie sú zaujímavé len miesta, ale aj remeslá a kuchyňa. O tom chce presvedčiť Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism spolu s Bratislavským samosprávnym krajom už tento víkend v Sade Janka Kráľa na Farm Feste," uzavrela Bauchová.