Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

V Hamuliakove sa uskutoční šiesty ročník behu pre zdravie

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Návštevníci sa môžu zúčastniť viacerých bežeckých disciplín.

Hamuliakovo 6. októbra (TASR) – Obec Hamuliakovo v okrese Senec spolu s občianskymi združeniami Gutor Fun a ŠK pre Radosť pozývajú návštevníkov na bežecké podujatie Dobehni ma! – Gútor run, ktoré sa koná v sobotu od 9.30 h na námestí pri kultúrnom dome. Pobeží sa aj cez dunajskú hrádzu.

Ako uvádzajú organizátori podujatia, cieľom šiesteho ročníka je vybudovať tradíciu bežeckých pretekov, ktoré by pozitívne vplývali na medziľudské vzťahy, zdravie a môžu pomôcť deťom aj dospelým vytvoriť si aktívny vzťah k športu.

Návštevníci sa môžu zúčastniť viacerých bežeckých disciplín. Deti v predškolskom veku budú súťažiť od 9.30 h, prvý stupeň základných škôl od 9.45 h a 10.00 h. Rodinné štafety začínajú od 10.30 h a od 11.00 h sa môžu návštevníci zapojiť do disciplín – easy, hobby a hlavného behu.

Všetky informácie nájdu návštevníci na sociálnej sieti Facebook. Organizátori pripravili tombolu, ale aj kreatívne dielne pre deti. Online prihlasovanie už bolo ukončené, avšak záujemcovia o beh sa môžu stále prihlásiť na mieste konania pred začatím podujatia.