Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

Prevrátené na strechu: Pri nehode na diaľnici D4 skončilo auto v poli

Pri štvrtkovej rannej dopravnej nehode na diaľnici D4 medzi Záhorskou Bystricou a Stupavou skončilo 15. februára 2018 osobné motorové vozidlo s posádkou v poli, prevrátené na streche. Foto: TASR - HaZZ

Osem členov hasičskej jednotky s dvoma kusmi techniky na mieste poskytuje posádke motorového vozidla v spolupráci s posádkou záchrannej zdravotnej služby prvú pomoc.

Bratislava 15. februára (TASR) – Pri štvrtkovej rannej dopravnej nehode na diaľnici D4 medzi Záhorskou Bystricou a Stupavou skončilo osobné motorové vozidlo s posádkou v poli, prevrátené na streche. TASR o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

"Dopravná nehoda motorového vozidla na diaľnici D4 bola nahlásená krátko po siedmej hodine. Prieskumom sa zistilo, že ide o  nehodu osobného motorového vozidla, ktoré vyletelo z cesty do poľa a prevrátilo sa na strechu,"
uviedol HaZZ.

Podľa jeho ďalších informácií osem členov hasičskej jednotky s dvoma kusmi techniky na mieste poskytuje posádke motorového vozidla v spolupráci s posádkou záchrannej zdravotnej služby prvú pomoc, na vozidle vykonáva protipožiarne opatrenia a zabezpečuje miesto nehody.