Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

V bratislavskej Karlovej Vsi prepadli dvaja neznámi muži herňu

Na snímke z bezpečnostnej kamery sú dvaja muži, ktorí prepadli herňu v Karlovej Vsi 7. februára 2014. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Od obsluhy najskôr žiadali vydanie finančnej hotovosti, následne si z pokladnice zobrali približne 700 eur.

Bratislava 7. februára (TASR) - Policajti štvrtého bratislavského okresného riaditeľstva pátrajú po dvoch neznámych páchateľoch dnešnej krádeže v herni na Kempelenovej ulici v Karlovej Vsi.

Muži vstúpili do herne krátko po 9.30 hod. Od obsluhy najskôr žiadali vydanie finančnej hotovosti, následne si z pokladnice zobrali približne 700 eur, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. "Po krádeži ušli smerom na Fadruszovu ulicu. V inkriminovanom čase sa v herni žiaden návštevník nenachádzal," opísala. Prípad polícia vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin lúpeže.

Páchatelia sú vo veku 23 až 25 rokov, strednej postavy, približne 175 cm vysokí. Obaja mali oblečené modré rifle, jeden z nich šedú mikinu s kapucňou, druhý čiernu mikinu s kapucňou. Na hlavách mali kukly.

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. "V prípade, ak si občania všimli v inkriminovanom čase na Kempelenovej ulici a v jej okolí unikajúcich mužov, alebo akékoľvek podozrivé konanie osôb, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzýva policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.