Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

Mestské kúpalisko v Malackách oficiálne otvára novú sezónu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/František Iván

Nové prvky bazénovej technológie vyskúšali už počas prvého júnového víkendu, kedy bolo kúpalisko otvorené v rámci skúšobnej prevádzky.

Malacky 7. júna (TASR) – Kúpalisko v Malackách privíta prvých návštevníkov v piatok 8. júna. K ich väčšiemu pohodliu by malo prispieť niekoľko noviniek.

"Máme zrekonštruovaný vstup s rampou a chodníkom, čo ocenia najmä mamičky s kočíkmi. Vymenili sme už aj posledný z troch pieskových filtrov bazénovej vody, takže voda bude ešte čistejšia. Malý bazén je napojený na novú samostatnú technológiu, čo znamená, že môžeme vodu ohrievať na 28 - 30 stupňov," vymenoval riaditeľ mestského podniku správy športových zariadení a majetku mesta AD HOC Malacky Dušan Rusňák. "Ďalšou novinkou je posed pre plavčíka na druhej strane bazéna, vďaka čomu budú mať vyššiu bezpečnosť aj návštevníci zdržiavajúci sa na tejto strane areálu," dodal. Nové prvky bazénovej technológie vyskúšali už počas prvého júnového víkendu, kedy bolo kúpalisko otvorené v rámci skúšobnej prevádzky. Informácie o kúpalisku možno nájsť na stránke adhocmalacky.sk.