Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Ekonomika

RAST KRYPTOMIEN: Kto v januári investoval s Fumbi 1000 eur, už má 1800

Ilustračné foto Foto: Fumbi

Priemerný zisk investora, vrátane tých, čo sa pridali nedávno, je 40 percent. Fumbi upozorňuje, že trh kryptomien podieha krátkodobým výkyvom, má však z dlhodobého hľadiska veľký potenciál.

Bratislava 10. júna (OTS) - Trh kryptomien rastie. Ako na tom bezpečne zarobiť? Trh s kryptomenami sa opäť rozbieha a nezdá sa, že by sa mal zastaviť. Ako si však vybrať tu správnu, keď ich je viac ako 2000 druhov? Kde ich nakúpiť a ako ich držať? Už nad tým nemusíte uvažovať. Slováci prišli s bezpečným a inteligentným spôsobom, ktorý to spraví za vás.


Prví na trhu


Spoločnosť Fumbi vznikla ako odpoveď na čoraz väčší a ťažšie prehľadný trh s kryptomenami a prináša jednoduché riešenie pre všetkých záujemcov o investovanie – a to nielen u nás, ale aj celosvetovo.

Jedinečnosť investovania do kryptomien cez Fumbi spočíva vo Fumbi Algoritme. Ten z investície vytvára dynamické portfólio, ktoré tvorí 31 TOP kryptomien. Vďaka svojej dynamike a pravidelným prepočtom algoritmus dokáže tak kopírovať pohyb celého trhu kryptomien.

„Naši investori zarábajú na raste trhu ako takého a nie na lokálnych výkyvoch konkrétnych mien. Podľa našich prepočtov má trh s kryptomenami z dlhodobého hľadiska mimoriadny potenciál,“ vysvetľuje Juraj Forgács, zakladateľ a CEO Fumbi.

Rast trhu
Foto: Fumbi



Výnos 40% a už takmer dve tisícky registrovaných investorov


Fumbi.network bol spustený len koncom januára tohto roka no záujem o jeho služby je značný. Spoločnosť, ktorá sa dosiaľ zameriavala len na slovenský trh, už využívajú takmer dve tisícky registrovaných investorov.

„S veľkým záujmom o náš produkt sa stretávame hneď od jeho spustenia. Pripisujeme to nielen našej ponúkanej službe, ale aj faktu, že sme slovenská spoločnosť, čo u investorov vzbudzuje väčšiu dôveru. Keďže veríme, že trh s kryptomenami v dlhodobom horizonte porastie, dnešní investori majú veľmi dobrý pomer príležitosti a rizika. Môžeme sa pochváliť, že priemerný zisk našich investorov dosahuje okolo 40 %,“ hodnotí situáciu Juraj Forgács.

Fumbi upozorňuje, že trh kryptomien podieha krátkodobým výkyvom, má však z dlhodobého hľadiska veľký potenciál. V dlhodobej perspektíve sa totiž možnosť dynamického rastu trhu s kryptomenami ako takého ukazuje ako vysoko pravdepodobná.

Profil Fumbi
Foto: Fumbi



Stačí aj 50 eur


Fumbi chce umožniť komukoľvek s prístupom na internet uložiť si časť úspor v kryptomenách. Zdrojom výnosov nie je špekulovanie s cenovými pohybmi ale konzervatívna stratégia sledujúca rast celého trhu, ktorý sa od svojho vzniku v roku 2010 do dnešného dňa zväčšil už 10,000-násobne.

Vďaka jedinečnému konceptu zdieľanej ekonomiky Fumbi nevyužíva kolektívne investovanie. Jeho klienti zostávajú priamymi a výlučnými vlastníkmi svojich kryptomien. Aj keď Fumbi minimalizuje väčšinu rizík, vždy si treba pamätať, že sa jedná o rizikovú investíciu a investovať len sumu, ktorá vám v prípade negatívneho vývoja nebude chýbať. Investovanie vo Fumbi je pre každého a začať môžete už so sumou 50€.

Pravidelné sporenie v kryptomenách


Dá sa však i pravidelne sporiť a z malej mesačnej sumy môže prísť nakoniec veľmi zaujímavý výnos. Pri pravidelnom investovaní sa taktiež uplatní efekt priemerovania vstupných cien, ktorý dokáže ešte viac znížiť riziká krátkodobých cenových výkyvov.

S Fumbi už nie je potrebné nič riešiť, zarobiť na raste trhu kryptomien nikdy nebolo jednoduchšie.