Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Ekonomika

Od naŠTARTovania spoločnosti Start People ubehlo 15 rokov

Ilustračné foto Foto: Start People

Start People na Slovensku začala svoje pôsobenie v roku 1997 s jasnou ambíciou stať sa poskytovateľom kvalitných personálnych služieb.

Bratislava 20. septembra (TERAZ.sk-OTS) – Spoločnosť Start People, s. r. o., jeden z najvýznamnejších zamestnávateľov, oslávila 15 rokov svojej existencie na slovenskom trhu.

Start People na Slovensku začala svoje pôsobenie v roku 1997 s jasnou ambíciou stať sa poskytovateľom kvalitných personálnych služieb a byť spoľahlivým a stabilným partnerom pre slovenské, ale aj zahraničné spoločnosti, ako aj partnerom pre ľudí hľadajúcich si zamestnanie.

Napriek neľahkej situácii na trhu práce v posledných rokoch má za sebou Start People obdobie dynamického rastu, ktoré je odmenou za aktívny prístup, kvalitu a flexibilitu poskytovaných služieb. Za 15 rokov práce bolo prostredníctvom personálnej agentúry Start People zamestnaných takmer 50.000 ľudí. S nárastom počtu zamestnancov bolo potrebné vybudovať sieť pobočiek na šiestich miestach v rámci Slovenska, ktoré sú ľahko dostupné a vždy pripravené ponúknuť svoje služby zamestnávateľom aj uchádzačom o prácu.

Patrik Petráš, CEO Start People, hodnotí 15-ročné pôsobenie spoločnosti takto: „Od začiatku sme mali jasnú víziu, ktorú sme sa snažili krok za krokom napĺňať. Pochopili sme, že náš úspech je postavený najmä na sile ľudského kapitálu. Za to, že máme možnosť oslavovať 15. jubileum, patrí vďaka našim klientom, ktorí nám nedovolili poľaviť ani v ťažkých časoch a, samozrejme, zamestnancom, za ich každodennú prácu.“

Spoločnosť Start People je súčasťou silnej nadnárodnej skupiny USG People N.V., ktorá dnes pôsobí v jedenástich krajinách západnej a strednej Európy a s viac ako 85.000 zamestnancami denne sa radí k jedným z najvýznamnejších zamestnávateľov na európskom trhu.

Ambíciou spoločnosti Start People je v najbližších rokoch zvýšiť svoj podiel a stať sa tak jedným z troch najvýznamnejších hráčov na slovenskom trhu v poskytovaní personálnych služieb.

„Do budúcnosti sa zaväzujeme, že budeme pokračovať v našom úsilí a napĺňaní nášho hlavného cieľa - Rásť spoločne s Vami,“ dodáva Patrik Petráš.