Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Retailový festival začína o 10 dní!

Atmosféra RETAIL INNOVTIONS conference 2018 Foto: RETAIL INNOVTIONS CONFERENCE

Tretí ročník nabitého medzinárodného festivalu RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE, prebehne už o desať dní, 4. apríla, v Radisson Blu Carlton Hotel v Bratislave.

Bratislava 25. marca (OTS) - „Každý rok ladíme tému podujatia tak, aby vystúpenia profesionálov spolu vytvárali ucelený projekt. Tento rok je nosnou témou heslo „TOTO FUNGUJE!“. Zároveň je to výzva k prednášajúcim, predstaviť namiesto všeobecných prevarených fráz konkrétne, funkčné prípady. Funkčný, lokálny projekt je cennejší, ako prevzatá skopírovaná prezentácia zahraničného riešenia,“ vysvetľuje svoj zámer Tibor Tabery, spoluzakladateľ podujatia.

V tomto ročníku jednodňového podujatia RETAIL INNOVATIONS sa predstaví spolu 15 zaujímavých rečníkov zo 4 krajín. Mená, ako Peter Littmann, Fred Rutgers, Gunter Geiler, Peter Šipčiak alebo Miro Kadleček sú zárukou inšpiratívnych prezentácií a myšlienok z retailového sveta.

Komorný festival RETAIL INNOVATIONS conference ponúka účastníkom obmedzený počet vstupeniek. Oba doterajšie ročníky sa nám podarilo kapacitu 200 miest vypredať už týždeň pred zahájením podujatia. Zásluhu na tom má tiež mimoriadna pohostinnosť a špecifická atmosféra historického hotela Carlton,“ dodáva Tabery.

Viac informácií o programe, speakroch a vstupenkách nájdete na webovej stránke www.retail-innovations.com.