Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Aj rizikové poistenie môže chrániť celú rodinu

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Poistenie celej rodiny pokope. Aj tak by sa do niekoľkých slov dal zhrnúť produkt rizikového životného poistenia Poisťovne AXA ActiveLife.

Bratislava 31. mája (OTS) - Zahŕňa v sebe širokú škálu poistení pre prípad chorôb a úrazov až pre 8 osôb v rámci jednej zmluvy. Okrem zaujímavého systému zliav ponúka navyše praktické asistenčné služby v oblasti domácej a zdravotnej asistencie a asistencie pri invalidite.

ActiveLife predstavuje poistenie zamerané na krytie poistných rizík vo zvýšenej miere bez sporenia či investovania. Ponúka širokú škálu poistení pre prípad chorôb a úrazov až pre 8 osôb v rámci jednej zmluvy. „Náš produkt je určený pre poistenie jednej osoby, ako aj pre poistenie viacerých osôb, ktoré sú v užšom či vzdialenejšom vzťahu, pričom neobmedzujeme pomer detí a dospelých na jednej zmluve,“ vysvetľuje Gabriel Jaščur, riaditeľ produktových línií Life&Saving Sales AXA ČR a SR. Okrem noviniek v poistnej ochrane a zníženia sadzieb pre prípad smrti a trvalého telesného poškodenia ponúka produkt dvojstupňový systém zliav na poistnom. Zaujímavou novinkou sú tiež užitočné asistenčné služby.

Toto poistenie je určené najmä klientom, ktorí od poistenia očakávajú ochranu pri rizikovom povolaní či rizikových aktivitách, zabezpečenie splatenia úveru alebo hypotéky pri nečakanej udalosti, ktorá im v ich splácaní zabráni či ochranu svojej rodiny pre prípad dočasnej straty príjmu. ActiveLife obsahuje aj pokrytie liečebných výdavkov a poistenie detí už od narodenia.

Pre ActiveLife Poisťovňa Axa ponúka dvojstupňový systém zliav na poistnom. Znamená to zľavu 5% z ročného poistného bez asistenčných služieb pri poistnom nad 240 Eur ročne alebo 10% pri poistnom nad 480 Eur ročne a zároveň zľavu vo výške 5% za inú uzatvorenú zmluvu v AXA.

Rizikové životné poistenie ActiveLife prináša jednoduché a výhodné riešenie pre klientov, ktorí hľadajú kvalitnú poistnú ochranu pre prípad úrazov alebo chorôb. Jednoducho si chcú kúpiť istotu, že keď sa im niečo stane, poisťovňa im vyplatí peniaze. Produkt bol vyvinutý tak, aby spĺňal tie najnáročnejšie požiadavky klientov a ponúkol klientovi jedinečné benefity a dodatočné služby navyše,“ dodáva Gabriel Jaščur.