Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Nemec odstúpil z postu hlavného trénera FK Pohronie

Milan Nemec, archívna snímka. Foto: TASR Ján Krošlák

Fortunaligového nováčika v najbližších stretnutiach povedie druhý člen doterajšieho trénerského tandemu Rastislav Urgela, ktorému bude dočasne pomáhať mládežnícky kouč Radoslav Vanko.

Žiar nad Hronom 2. augusta (TASR) - Milan Nemec sa z osobných a zdravotných dôvodov rozhodol rezignovať na pozíciu hlavného trénera futbalistov FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Fortunaligového nováčika v najbližších stretnutiach povedie druhý člen doterajšieho trénerského tandemu Rastislav Urgela, ktorému bude dočasne pomáhať mládežnícky kouč Radoslav Vanko.

Klub bude v najbližšom čase hľadať náhradu. "Je nám to veľmi ľúto, no jeho rozhodnutie rešpektujeme v plnom rozsahu. Ďakujeme za prácu, ktorú pre náš klub odviedol počas dvoch sezón, keď sa podarilo z tímu bojujúceho o záchranu v II. lige vybudovať mužstvo, ktoré postúpilo do Fortuna ligy. Aj keď už nebudeme naďalej spolupracovať, meno trénera Milana Nemca ostane navždy spojené s naším klubom a trvalo zapísané v jeho histórii," uviedlo Pohronie na svojej oficiálnej stránke.

Nováčik prehral s úradujúcim šampiónom ŠK Slovan Bratislava 1:3 a vicemajstrom FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:5. V tabuľke mu patrí predposledná jedenásta priečka, v sobotu o 19.00 h nastúpi v treťom kole FL na ihrisku MFK Ružomberok.