Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Fortuna Liga: Obranca Sluka predĺžil zmluvu v Žiline do roku 2022

Na snímke hráči MŠK Žilina Branislav Sluka a Michal Škvarka. Foto: TASR - Roman Hanc

Odchovanec Akadémie MŠK Žilina si prešiel takmer všetkými vekovými kategóriami a aktuálne je už pevnou súčasťou prvého tímu trénera Jaroslava Kentoša.

Žilina 20. novembra (TASR) - Vedenie slovenského futbalového klubu MŠK Žilina sa počas reprezentačnej prestávky dohodlo na predĺžení zmluvy so svojím odchovancom a aktuálnym mládežníckym reprezentantom Slovenska Branislavom Slukom. Ten podpísal so šošonmi novú zmluvu s platnosťou do 30. júna 2022.

Odchovanec Akadémie MŠK Žilina si prešiel takmer všetkými vekovými kategóriami a aktuálne je už pevnou súčasťou prvého tímu trénera Jaroslava Kentoša. "Som veľmi rád, že som mohol predĺžiť spoluprácu s mojím materským klubom. Je to výborný pocit, že môžem naďalej pokračovať v klube, kde to dokonale poznám a stále môžem napredovať. Chcem aj naďalej pomáhať tímu, preto sme sa dohodli na ďalšej, spoločnej ceste," citoval klubový web 19-ročného ľavého obrancu, ktorý v aktuálnej sezóne odohral spolu 16 stretnutí a v súboji proti Ružomberku si pripísal aj svoj premiérový gól za prvý tím MŠK.