Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Spartak Trnava získal rumunského stopéra Mitreu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Som veľmi šťastný, že môžem byť v Spartaku Trnava. Viem, že prichádzam do dôležitého klubu na Slovensku, uviedol krátko po podpise Mitrea, ktorý sa dohodol na ročnom kontrakte.

Trnava 17. júna (TASR) - Novou posilou futbalového klubu FC Spartak Trnava sa stal Bogdan Mitrea. Tridsaťjedenročný rumunský stopér obliekal naposledy dres cyperského klubu Doxa Katokopias, informoval web Spartaka.

"Som veľmi šťastný, že môžem byť v Spartaku Trnava. Viem, že prichádzam do dôležitého klubu na Slovensku. Dúfam, že sa podarí vytvoriť konkurencie schopné mužstvo, s ktorým zabojujeme o najvyššie priečky. Za mojim príchodom je serióznosť tohto mužstva, veľké meno a fanúšikovia. Zatiaľ sa mi páči všetko, čo som videl," uviedol krátko po podpise Mitrea, ktorý sa dohodol na ročnom kontrakte.

"Hľadali sme vhodný typ na pozíciu v strede obrany. Ide o ľavonohého stopéra, ktorý má veľa skúseností," doplnil generálny manažér Marián Černý. Mitrea môže zasiahnuť už do utorkového prípravného duelu v Červeníku, kde Spartak od 17.00 h privíta KFC Komárno.

Naopak, mužstvo "andelov" podľa informácie portálu trnavskyhlas.sk opúšťa kapitán Marek Janečka. Tridsaťšesťročný defenzívny univerzál pomohol v minulej sezóne k zisku Slovnaft Cupu. "Na vlastnú žiadosť sa vracia do Karvinej," povedal Černý.