Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Slovan podal sťažnosť na výkon rozhodcov v derby na ŠAM

Na snímke vľavo hráč Slovana Boris Sekulič a hráč Spartaka Vachtang Čanturišvili v zápase 4. kola nadstavbovej skupiny Fortuna ligy o titul FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava v Trnave v sobotu 7. apríla 2018. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Slovan uviedol, že sobotňajšie derby medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava prinieslo viacero sporných momentov, ktoré výrazne ovplyvnili priebeh zápasu.

Bratislava 9. apríla (TASR) - Slovenský futbalový klub Slovan Bratislava podal sťažnosť na výkon rozhodcov v 139. derby zápase so Spartakom Trnava (0:1). "Belasí" o tom informovali v pondelok na oficiálnom webe.

"Sobotňajšie derby medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava prinieslo viacero sporných momentov, ktoré výrazne ovplyvnili priebeh zápasu. ŠK Slovan Bratislava dnes podal sťažnosť na výkon rozhodcovského tímu, ktorý viedol duel s Trnavou. Klub v sťažnosti apeloval hlavne na dva zásadné verdikty. Tým prvým bol neodpískaný pokutový kop po zákroku Borisa Godála na Aleksandara Čavriča v trnavskom pokutovom území. Druhým dôležitým bodom sťažnosti je vylúčenie Aleksandara Čavriča z 32. minúty duelu. Sťažnosť posúdi Komisia rozhodcov SFZ, o jej rozhodnutí vás budeme informovať," uviedol Slovan v oficiálnom komuniké.