Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Tréner Šoltis napokon pokračuje v Michalovciach, zostali aj asistenti

Anton Šoltis, archívna snímka. Foto: TASR - Roman Hanc

Michalovskí futbalisti mali v pondelok absolvovať prvý tréning v rámci prípravy na sezónu 2019/20. Keďže však tréner ešte nebol v tom čase pod zmluvou, prvú tréning absolvujú o deň neskôr.

Michalovce 17. júna (TASR) - Vedenie fortunaligového futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce sa napokon dohodlo na pokračovaní spolupráce s hlavným trénerom A-mužstva Antonom Šoltisom, s jeho asistentom Jozefom Majorošom aj s trénerom brankárov Marekom Rodákom. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Michalovskí futbalisti mali v pondelok 17. júna absolvovať prvý tréning v rámci prípravy na sezónu 2019/20. Keďže však spomínaní tréneri ešte neboli v čase tréningu pod zmluvou, prvú tréningovú jednotku hráči absolvujú o deň neskôr. Pre Šoltisa, ktorý je v súčasnosti najdlhšie pôsobiaci tréner pri jednom tíme vo Fortuna lige, pôjde o štvrtú sezónu v pozícii hlavného kouča MFK Zemplín. V ročníku 2018/19 doviedol tím na konečnú 5. priečku, ktorá bola najlepším umiestnením tímu v histórii najvyššej slovenskej súťaže.