Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Liverpool opäť prehral, Škrtel dostal žltú kartu

Hráč Crystal Palace Joe Ledley (vpravo) strieľa druhý gól do bránky Liverpoolu vo futbalovom zápase anglickej Premier League Crystal Palace - Liverpool v Londýne 23. novembra 2014. Foto: TASR/AP

V drese "The Reds" odohral celý zápas slovenský stopér Martin Škrtel a v 53. minúte videl žltú kartu.

Londýn 23. novembra (TASR) - Futbalisti FC Liverpool zaznamenali v nedeľu tretiu ligovú prehru v rade. V zápase anglickej Premier League nestačili na Crystal Palace a na jeho ihrisku podľahli 1:3.

Hostia mali výborný štart do stretnutia, keď sa už v 2. minúte dostali do vedenia. Z prvej a zároveň jedinej strely v stretnutí do priestoru domácej brány sa presadil Rickie Lambert, ktorý si nabehol za obranu na center z pravej strany a prekonal súperovho brankára. Crystal odpovedal o už o štvrť hodinu, keď vyrovnal Dwigh Gayle. "Orli" po zmene strán predviedli dokonalý obrat a za štyri minúty rozhodli o plnom bodovom zápise.

V 78. minúte sa najprv presadil Joe Ledley a v 82. minúte spečatil výsledok z priameho kopu Mile Jedinak. Pre Liverpool to bola celkovo štvrtá prehra v súťažnom zápase v rade. V drese "The Reds" odohral celý zápas slovenský stopér Martin Škrtel a v 53. minúte videl žltú kartu.

sumár:
Crystal Palace - Liverpool 3:1 (1:1)
Góly:
17. Gayle, 78. Ledley, 82. Jedinak - 2. Lambert
/za hostí Škrtel celý zápas + ŽK/

Hull City - Tottenham Hotspur 1:2 (1:0)
Góly:
8. Livermore - 61. Kane, 90. Eriksen, ČK: 50. Ramirez (Hull)