Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

F. Ribery sa ospravedlnil za útok na komentátora: Urobil som zlú vec

Hráč Bayernu Mníchov Franck Ribery. Foto: TASR/AP

Tridsaťpäťročný stredopoliar nezniesol kritické slová komentátora na svoju adresu a zaútočil na neho po stretnutí pri klubovom autobuse.

Berlín 15. novembra (TASR) - Futbalista Bayernu Mníchov Franck Ribery sa prostredníctvom videonahrávky verejne ospravedlnil televíznemu komentátorovi Patrickovi Guillouovi za fyzické napadnutie. Incident sa stal po sobotňajšom šlágri nemeckej Bundesligy, v ktorom hráči bavorského klubu prehrali na ihrisku Borussie Dortmund 2:3.

Tridsaťpäťročný stredopoliar nezniesol kritické slová komentátora na svoju adresu a zaútočil na neho po stretnutí pri klubovom autobuse. "Stretol som sa s Patrickom Guillouom v stredu v Mníchove. Dlho sme sa rozprávali o tom, čo sa stalo po zápase v Dortmunde. V návale emócii som urobil zlú vec. Ospravedlnil som sa jemu a celej jeho rodine. Bolo dôležité, aby sme si to vysvetlili a verím, že už je to uzavreté," citovala Riberyho agentúra AFP.

Zverenci trénera Nika Kovača sú po 11. kole s dvadsiatimi bodmi až na 5. mieste tabuľky. Na vedúci Dortmund strácajú 7 bodov.