Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Futbal

FOTO: Takto sa Barcelona tešila z výhry v Lige majstrov

Hráči FC Barcelona oslavujú s trofejou víťazstvo vo finále Ligy majstrov nad Juventusom Turín 3:1 na Olympijskom štadióne v Berlíne 6. júna 2015. Foto: TASR/AP

Barcelona pridala do vitríny piatu "ušatú trofej", predtým vyhrala Ligu majstrov v rokoch 1992, 2006, 2009, 2011.


Bratislava 7. júna (TASR) - Futbalisti FC Barcelona vyhrali sobotným víťazstvom nad Juventus Turín Ligu majstrov. Pozrite sa, aké oslavy sa následne spustili na štadióne.

Hráči FC Barcelona oslavujú s trofejou víťazstvo vo finále Ligy majstrov nad Juventusom Turín 3:1 na Olympijskom štadióne v Berlíne 6. júna 2015.
Foto: TASR/AP



Útočné trio FC Barcelona zľava Luis Suarez, Lionel Messi a Neymar pózujú fotografom pred trofejou pre víťaza Ligy majstrov po víťazstve vo finále nad Juventusom Turín 3:1 na Olympijskom štadióne v Berlíne 6. júna 2015.
Foto: TASR/AP



Gerard Pique so synom Milanom pri trofeji víťaza Ligy majstrov po finále na Olympijskom štadióne v Berlíne 6. júna 2015.
Foto: TASR/AP



Hráč FC Barcelona Gerard Pique si odnáša tradičný suvenír po víťazstve v Lige majstrov - sieť s futbalovej bránky na Olympijskom štadióne v Berlíne 6. júna 2015. Gerard Pique má v zbierke už 5 bránkových sietí.
Foto: TASR/AP



Neymar s trofejou pre víťaza Ligy majstrov po víťazstve vo finále nad Juventusom Turín 3:1 na Olympijskom štadióne v Berlíne 6. júna 2015.
Foto: TASR/AP



Chorvátsky hráč FC Barcelona Ivan Rakitič bozkáva pohár pre víťazov Ligy majstrov po víťazstve vo finále nad Juventusom Turín 3:1 na Olympijskom štadióne v Berlíne 6. júna 2015.
Foto: TASR/AP