Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Neapol po remíze s Janovom zbytočne stratil body, tvrdí Hamšík

Futbalista Swansea City Dwight Tiendalli (vľavo) a hráč Neapolu Slovák Marek Hamšík v prvom zápase 16-finále Európskej ligy Swansea City - SSC Neapol. Foto: TASR/AP

Zverenci trénera Rafaela Beniteza nevyužili šancu odpútať sa v tabuľke od štvrtej Fiorentiny na rozdiel ôsmich bodov.

Neapol 25. februára (TASR) - Futbalisti SSC Neapol v 25. kole talianskej Serie A doma iba remizovali s FC Janov 1:1. Zverenci trénera Rafaela Beniteza nevyužili šancu odpútať sa v tabuľke od štvrtej Fiorentiny na rozdiel ôsmich bodov. Slovenský reprezentant Marek Hamšík hral v drese Neapola do 72. minúty, v 18. minúte prihral na gól Argentínčanovi Gonzalovi Higuainovi.

"Bolo to stretnutie dvoch rôznych polčasov. Prvý patril jednoznačne nám, podarilo sa nám aj skórovať. Po zmene strán sme chceli stretnutie dotiahnuť do víťazného konca. Avšak naša hra tomu nezodpovedala. A súper v závere vyrovnal. Veľmi nás mrzia stratené body na San Paolo. V tejto sezóne sme v 13-ich domácich dueloch vyhrali iba osemkrát. A to je rozdiel medzi nami a AS Rímom a Juventusom. Oni svoje domáce zápasy zvládajú bez problémov, kým mi zbytočne strácame body," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.

Serie A - 25. kolo:

SSC Neapol - FC Janov 1:1 (1:0)

Góly: 18. Higuain - 84. Calaio

/Hamšík hral v drese domácich do 72. minúty/