Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Pre Bayern je momentálne prioritou liga, nie Guardiolova zmluva

Tréner Guardiola Foto: TASR/AP Photo

Vedenie nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov sa neponáhľa s rokovaniami o novom kontrakte pre trénera Pepa Guardilou.

Mníchov 26. januára (TASR) - Vedenie nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov sa neponáhľa s rokovaniami o novom kontrakte pre trénera Pepa Guardilou. Vyhlásil to predseda bundesligového šampióna Karl-Heinz Rummenigge s tým, že sa momentálne zamerajú na zvyšok ligovej sezóny.

"O všetkom budeme hovoriť v správnom čase, ale teraz sa celá naša pozornosť upiera na zvyšok sezóny," citovala agentúra DPA Rummeniggeho.

Guardiolovi vyprší súčasný kontrakt v júni 2016 a pre nemecké médiá sa už skôr vyjadril, že je pripravený rokovať o novej zmluve. "Máme skvelý vzťah. On vie, čo si o ňom v Bayerne myslíme a takisto je známa moja úcta k nemu," pokračoval Rummenigge a dodal, že o pokračovaní spolupráce by mohli hovoriť už v druhej polovici roka. "Ak on a jeho rodina sú tu šťastní, určite zostane. Ak nie, budeme sa s tým musieť pokojne vyrovnať."

Jarná časť bundesligovej sezóny odštartuje v piatok. Vedúci tím Bayern si na úvod zmeria sily s Wolfsburgom, ktorý z druhého miesta stráca 11 bodov.