Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Futbal

ZOSTAVY: Kozák na Škótov nasadil Holúbeka aj Saba, Nemec na hrote

Na snímke tréner reprezentácie SR Ján Kozák na tréningu pred kvalifikačným zápasom na MS 2018 skupiny F medzi Slovenskom a Škótskom v Trnave v pondelok 10. októbra 2016. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

V bránke dostal dôveru Matúš Kozáčik, v strede domácej obrany po treste hral kapitán Martin Škrtel s jeho tradičnou dvojičkou Jánom Ďuricom.

Trnava 11. októbra (TASR) - Futbalisti Slovenska a Škótska nastúpili v utorok v Trnave na ich tretí zápas kvalifikácie MS 2018. Tréner Slovenska Ján Kozák poslal do základnej zostavy Jakuba Holúbeka na post ľavého krajného obrancu, z pravej strany na rovnakej pozícii operoval Erik Sabo.

V bránke dostal dôveru Matúš Kozáčik, v strede domácej obrany po treste hral kapitán Martin Škrtel s jeho tradičnou dvojičkou Jánom Ďuricom. Na poste štítových stredopoliarov nastúpili Milan Škriniar a Juraj Kucka, v stredovej formácii potom Róbert Mak, Marek Hamšík a Michal Ďuriš, resp. na hrote Adam Nemec.

Tréner hostí Gordon Strachan využil aj služby kapitána Darrena Fletchera, ktorého pred duelom trápilo menšie zranenie. Škóti vyrukovali v zostave Marshall - Paterson, Martin, Hanley, Tierney - D. Fletcher - Snodgrass, Bannan, McArthur, Ritchie - S. Fletcher.



kvalifikácia MS 2018, F-skupina, 3. kolo:

Slovensko - Škótsko



rozhodovali: Strömbergsson - Gustavsson, Nilsson (všetci Švéd.)

zostavy:

SR:
Kozáčik - Sabo, Škrtel, Ďurica, Holúbek - Škriniar, Kucka - Mak, Hamšík, Ďuriš - Nemec

Škótsko: Marshall - Paterson, Martin, Hanley, Tierney - D. Fletcher - Snodgrass, Bannan, McArthur, Ritchie - S. Fletcher