Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Futbal

Stones sa zranil v úvode zápasu s Belgickom

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Tréner národného tímu Gareth Southgate uviedol, že to vyzerá na zranenie v oblasti priťahovača.

Londýn 27. marca (TASR) - Anglický futbalista John Stones sa zranil v úvode utorkového prípravného zápasu proti Belgicku (2:2). Obrancu Manchestru City už po desiatich minútach vystriedal Joe Gomez, keď signalizoval bolesť po odkopnutí lopty. Tréner národného tímu Gareth Southgate uviedol, že to vyzerá na zranenie v oblasti priťahovača.

"Samozrejme, že nás mrzí, ak má problém. Prišiel s tým, že dva týždne nehral, takže nejde o preťaženie. Nerád však posielam hráčov späť do ich klubov zranených," uviedol kormidelník Anglicka podľa agentúry AP.

Stones je druhým hráčom "Citizens", ktorý sa zranil počas marcového asociačného termínu. Pravý obranca Kyle Walker si poranil stehenný sval v stretnutí proti Brazílii (0:1) a už po dvadsiatich minútach ho musel vystriedať Ezri Konsa.

"Albión" remizoval s Belgickom 2:2, keď v piatej minúte nadstavenia odvrátil druhú domácu prehru za sebou Jude Bellingham. Belgičania svoju sériu bez prehry natiahli už na trinásť duelov. Oba góly súperov Slovenska v základnej E-skupine ME strelil Youri Tielemans.