Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Hokejový útočník Patrik Koyš bude opäť pôsobiť v Poprade

Na archívnej snímke uprostred Patrik Koys (Slovensko), vľavo Martin Schumming a vpravo David Kickert (Rakúsko) v medzištátnom prípravnom hokejovom zápase. Foto: TASR/Martin Baumann

Koyš už v Poprade pôsobil v ročníku 2015/2016, za kamzíkov vtedy odohral celkovo 26 zápasov s bilanciou 7 gólov a 8 asistencií.

Poprad 16. mája (TASR) - Kariéra slovenského hokejového útočníka Patrika Koyša bude pokračovať v HK Poprad. S vedením klubu sa dohodol na kontrakte pre sezónu 2018/2019. Klub predstavil novú posilu na oficiálnej stránke.

Koyš už v Poprade pôsobil v ročníku 2015/2016, za "kamzíkov" vtedy odohral celkovo 26 zápasov s bilanciou 7 gólov a 8 asistencií. V sezóne 2017/2018 bol kmeňovým hráčom HC Košice, časť ročníka strávil na hosťovaní v Liptovskom Mikuláši.

"Bola to veľká výzva pre mňa stať sa členom kádra Košíc, keďže ide o veľký a známy klub. Príprava bola veľmi dobrá aj z mojej strany aj celkovo. Prišiel však nešťastný okamih 5 minút pred koncom posledného prípravného zápasu. Na dva mesiace som sa zranil a s takým zdravotným problémom sa hrá vždy ťažko, nieto ešte v Košiciach. Aby toho nebolo málo, zranil som sa na šesť týždňov aj na Liptove," uviedol Koyš pre hkpoprad.sk.