Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Hokej

V Slovane na skúške Bulík a Frolo

Hokejista Tomáš Bulík, archívne foto Foto: TASR/Martin Baumann

Pre Frola pôjde o druhé angažmán na Slovensku.


Bratislava 21. júla (TASR) - Slovenský zástupca v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) Slovan Bratislava skúša útočníka Tomáša Bulíka a obrancu Tomáša Frola. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

Bulík sa do belasého dresu vracia po troch rokoch. Naposledy v Bratislave pôsobil v sezóne 2011/2012, keď sa s 56 bodmi zaradil medzi lídrov mužstva a na jej konci sa radoval z extraligového titulu. Zo Slovana smerovali kroky 37–násobného slovenského reprezentanta do českej najvyššej súťaže, v drese Liberca odohral celkovo 122 zápasov. Pre Bulíka ide o druhú skúsenosť s tímom KHL, v ročníku 2010/11 nastúpil na sedem zápasov za Jugru Chanty-Mansijsk.

Tridsaťtriročný obranca Tomáš Frolo je odchovanec považskobystrického hokeja a posledných štrnásť sezón strávil v českej najvyššej súťaži, kde celkovo zaknihoval 515 štartov a získal dva majstrovské tituly. V ročníku 2012/13 sa radoval s Plzňou a v uplynulej sezóne zase s tímom Litvínova. Pre Frola pôjde o druhé angažmán na Slovensku, v sezóne 1999/00 bol členom kádra HKM Zvolen.