Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Hokej

Obranca Mihálik je novou posilou Banskej Bystrice

Vladimír Mihálik, archívne foto Foto: TASR/Pavel Neubauer

Mihálik sa k tímu "baranov" pripojil pred nedávnym turnajom vo švajčiarskom Yverdone. V mužstve trénera Vladimíra Országha zotrval aj naďalej a pod Urpínom začne nasledujúcu sezónu.

Banská Bystrica 8. septembra (TASR) - Slovenský hokejový obranca Vladimír Mihálik bude v kariére pokračovať v najvyššej slovenskej súťaži. V deň začiatku nového ročníka by mal podpísať zmluvu s HC '05 iClinic Banská Bystrica. Pre TASR to potvrdil riaditeľ klubu Michal Longauger.

Mihálik sa k tímu "baranov" pripojil pred nedávnym turnajom vo švajčiarskom Yverdone. V mužstve trénera Vladimíra Országha zotrval aj naďalej a pod Urpínom začne nasledujúcu sezónu. "V piatok doobeda by malo dôjsť k podpisu zmluvy. Kontrakt je na celú sezónu s tým, že Vlado bude môcť odísť v prípade zaujímavej zahraničnej ponuky. Samozrejme, po vzájomnej dohode zainteresovaných strán," uviedol pre TASR Michal Longauer.



Mihálik strávil uplynulé štyri sezóny v HC Slovan Bratislava. V Kontinentálnej hokejovej lige odohral celkovo 180 zápasov, v ktorých získal 20 kanadských bodov. V rokoch 2013 a 2014 štartoval aj na majstrovstvách sveta. V roku 2005 ho draftoval klub Tampa Bay Lightning a za "blesky" odohral 15 zápasov, v ktorých nazbieral tri asistencie.