Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Hokej

Poprad podpísal so Semorádom mesačný kontrakt

Na snímke Radoslav Macík z Nitry (vľavo) a Ján Semorád zo Zvolena v prvom zápase semifinále play off hokejovej Tipsport Ligy HK Nitra - HKM Zvolen v utorok 29. marca 2016. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Semorádovi vyšla uplynulá sezóna, keď sa v drese HKM Zvolen stal piatym najproduktívnejším hráčom po základnej časti.

Poprad 13. októbra (TASR) - Kariéra českého hokejistu Jana Semoráda bude pokračovať v HK Poprad. S tipsportligovým účastníkom podpísal 28-ročný krídelník mesačný kontrakt.

Semorádovi vyšla uplynulá sezóna, keď sa v drese HKM Zvolen stal piatym najproduktívnejším hráčom po základnej časti. V súčte s play off odohral dovedna 66 zápasov, v ktorých strelil 23 gólov a pridal 29 asistencií. V lete zamieril do Nových Zámkov, kde sa mu nepodarilo naplniť očakávania vedenia klubu a káder nováčika pred týždňom opustil. Po deviatich tipsportligových dueloch mal na konte len dva body za gól a asistenciu.

Pod Tatrami už nebude pokračovať 21-ročný ruský obranca Michail Potechin. "Vedenie klubu sa s ním dohodlo na ukončení spolupráce. Dôvodom boli neuspokojivé výkony," píše sa na oficiálnom webe "kamzíkov". V zostave trénera Petra Jonáka zatiaľ absentuje 24-ročný český legionár Ján Müller. "Má zranenie v hornej časti tela. Predpokladaný návrat zaradenia do zostavy je jeden mesiac," uvádza sa na webe.