Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Radivojevič sa s Třincom zatiaľ nedohodol, rokovania stále prebiehajú

Branko Radivojevič Foto: TASR/Martin Baumann

Radivojevič odštartoval nedávno skončenú sezónu v tíme KHL Neftechimik Nižnekamsk, po odchode z ruského klubu vystužil ofenzívne rady bratislavského Slovana.

Třinec 6. mája (TASR) - Slovenský hokejista Branko Radivojevič sa zatiaľ s Třincom definitívne nedohodol na spolupráci. Podľa manažéra českého klubu Pavla Mareka rokovania stále pokračujú. Ruská tlačová agentúra Itar-Tass už v pondelok informoval, že slovenský reprezentant sa dohodol s "oceliarmi" na dvojročnej zmluve.

"Rokujeme s ním, aj s jeho agentom, ale zatiaľ sme sa na ničom definitívne nedohodli," cituje portál isport.blesk.cz Mareka.

Radivojevič odštartoval nedávno skončenú sezónu v tíme KHL Neftechimik Nižnekamsk, po odchode z ruského klubu vystužil ofenzívne rady bratislavského Slovana. S "belasými" sa do play off nadnárodnej súťaže neprebojoval a v 31 zápasoch si pripísal do štatistík 8 kanadských bodov (3+5).

Tridsaťtriročný krídelník začínal s hokejom v Trenčíne, odkiaľ sa cez nižšiu zámorskú súťaž OHL prepracoval do NHL. V profilige pôsobil šesť sezón, počas ktorých vystriedal dresy Phoenixu, Philadelphie či Minnesoty. V sezóne 2004/2005 pôsobil počas výluky najskôr v českom Vsetíne, následne však ročník dohral vo švédskom meste Lulea. Po ukončení kariéry v NHL bol štyri roky jedným z lídrov Spartaka Moskva. Na reprezentačnej úrovni absolvoval šesť svetových šampionátov, v zbierke cenných kovov má bronz z fínskych Helsínk z roku 2003, na rovnakom mieste sa o deväť rokov neskôr tešil zo zisku striebra.