Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Roman a Petráš predĺžili zmluvy s HKM Zvolen

Na archívnej snímke vľavo Michal Roman. Foto: TASR

Roman prišiel do Zvolena pred sezónou 2018/19. Za "bryndziarov" odohral 41 zápasov, v ktorých viackrát alternoval na pozícii útočníka.

Zvolen 3. júna (TASR) - Tipsportligový klub HKM Zvolen aj naďalej počíta so službami 21-ročného obrancu Michala Romana a 24-ročného útočníka Samuela Petráša. Obaja hokejisti podpísali zmluvy pre sezónu 2019/20. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej webstránke.

Roman prišiel do Zvolena pred sezónou 2018/2019. Za "bryndziarov" odohral 41 zápasov, v ktorých viackrát alternoval na pozícii útočníka. "V mojej prvej sezóne vo Zvolene som bol veľmi spokojný. Zvolenský klub funguje na vysokej profesionálnej úrovni a som rád, že sme sa dohodli na pokračovaní spolupráce," poznamenal Michal Roman.

Súčasťou tímu bude naďalej aj Samuel Petráš. "Vo Zvolene sa cítim skvele a o to ľahšie bolo moje rozhodovanie. Už sa teším na novú sezónu, v ktorej chceme dokončiť začaté dielo a tiež na prajných fanúšikov, ktorým chceme priniesť radosť hrou aj výsledkami," uviedol. Odchovanec Slovana Bratislava prišiel do Zvolena počas sezóny 2016/2017. V ďalšom ročníku zamieril do ruského Krasnojarsku, po návrate sa opäť upísal Zvolenu. V jeho drese odohral v sezóne 2018/19 celkovo 69 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 8 gólov, 5 asistencií a 116 trestných minút.