Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Hokej

Švéd Rakell je chorý, jeho štart na Svetovom pohári je otázny

Hokejista Anaheimu Ducks Rickard Rakell (vpravo) a hráč Edmontonu Oilers Slovák Andrej Sekera v zápase zámorskej hokejovej NHL Edmonton Oilers - Anaheim Ducks v Edmontone 31. decembra 2015. Foto: TASR

Útočník Anaheimu neodletel s národným tímom do Washingtonu a pre nešpecifikovanú chorobu musel podstúpiť ďalšie vyšetrenia v göteborskej nemocnici.

Alrington 12. septembra (TASR) - Štart švédskeho hokejistu Rickarda Rakella na Svetovom pohári v Toronte je naďalej otázny. Útočník Anaheimu neodletel s národným tímom do Washingtonu a pre nešpecifikovanú chorobu musel podstúpiť ďalšie vyšetrenia v göteborskej nemocnici. Informovala agentúra AP.

Rakell nenastúpil ani na uplynulý prípravný duel "Tre kronor" pred štartom SP proti Fínsku. O tom, či bude schopný absolvovať záverečný test proti Tímu Európy v noci na štvrtok SELČ alebo či stihne otvárací duel Švédov proti Rusom, rozhodnú najbližšie dni. Vedenie národného tímu ho môže nahradiť na súpiske do sobotňajšieho štartu prestížneho podujatia.

Ďalší útočník Marcus Kruger, ktorého sužovalo zranenie v hornej časti tela, absolvoval s tímom nedeľňajší tréning a cítil sa lepšie.