Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Hokej

Hokejista Jágr sa na Floride pripravuje na hurikán, kupuje zásoby

Na snímke radosť hráčov Floridy Jaromíra Jágra (vľavo) a Jonathana Huberdeaua Foto: TASR/AP

Pre hrozbu hurikánu dokonca zrušili floridskí "panteri" štvrtkové prípravné stretnutie s Tampou Bay Lightning.


Miami 7. októbra (TASR) - Český hokejista Jaromír Jágr sa prvýkrát vo svojej profesionálnej kariére pripravuje na hurikán. Ofenzívny líder klubu NHL Florida Panthers prezradil, že si bol spoločne s priateľkou pre istotu nakúpiť zásoby.

Floridou sa má prehnať hurikán Matthew, ktorý si už v Karibiku vyžiadal stovky obetí. "Nemám s tým žiadnu skúsenosť. Keď ideme nakúpiť, tak je vidieť, že sa ľudia trochu boja, pretože všetko v obchode vykúpili," povedal Jágr pre portál iDnes.cz.

Na otázku, či nakúpil balenú vodu a nutné zásoby, odpovedal svojím typickým humorom. "Som v pohode. Ľudia dokázali prežiť bez vody dva týždne a ja to skúsim iba za dva dni. Otestujem svoje telo, aké je silné," vtipkoval 44-ročný útočník, ktorý stojí na prahu svojej 23. sezóny v NHL.

Pre hrozbu hurikánu dokonca zrušili "panteri" štvrtkové prípravné stretnutie s Tampou Bay Lightning. "Nie je zvykom, že sú všade veľké rady a prázdne regály. Dúfam, že to bude v pohode a nikomu sa nič nestane," uviedla Jágrova priateľka Veronika Kopřivová. "Pôjdem nakúpiť nejaké zásoby, pre ktoré ma Jaromír vyslal, aby sme mali dostatočné množstvo jedla. Vôbec to nie je sranda," dodala.