Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Hokej

Útočník Lacka predĺžil zmluvu s HK Nitra o dve sezóny

Na snímke zľava Tomáš Starosta (HK Dukla Trenčín) a Jakub Lacka (HK Nitra) bojujú o puk v predohrávke 20. kola Tipos extraligy HK Dukla Trenčín – HK Nitra v Trenčíne vo štvrtok 23. novembra 2023. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Pre 25-ročného krídelníka je prebiehajúca sezóna 2023/2024 druhá v nitrianskom drese.

Nitra 20. februára (TASR) - Slovenský hokejový útočník Jakub Lacka sa dohodol na pokračovaní spolupráce s extraligovým klubom HK Nitra. So svojím doterajším zamestnávateľom podpísal nový dvojročný kontrakt. Klub o tom informoval na oficiálnej webstránke.

Pre 25-ročného krídelníka je prebiehajúca sezóna 2023/2024 druhá v nitrianskom drese. Odohral v nej 45 zápasov, v ktorých si pripísal 5 gólov, 9 asistencií, 18 trestných minút a 6 plusových bodov. "Sme radi, že Jakub zostane súčasťou nášho klubu aj ďalšie dve sezóny. Tak ako nedávno u Sebastiána Čederleho, podobné platí aj pre Jakuba. Je to poctivý pracant s príkladným prístupom k svojim povinnostiam na ľade aj mimo neho. Jeho výkonnosť stúpa a veríme, že svoju latku dokáže naďalej posúvať," uviedol pre klubový web prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.