Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Hokej

VIDEO: Takto ste Tomáša Tatara ešte hrať nevideli

Tomáš Tatar Foto: TASR/AP

Slovenský hokejista Detroitu Red Wings Tomáš Tatar v novom propagačnom videu ukázal šikovné narábanie s pukom.

Bratislava/Detroit 3. marca (Teraz.sk) - Slovenský hokejista Detroitu Red Wings Tomáš Tatar v novom propagačnom videu ukázal šikovné narábanie s pukom.

Na videu ukazuje jeho šikovné ručičky a celkové ovládanie hokejky. Ukázal aj jeho trik pri nájazde a dovolil si dokonca hovoriť v čisto americkom prostredí aj po slovensky.



Projekt zámorksej hokejovej ligy NHL After Dark, predstavuje v spolupráci so spoločnosťou GoPro hokejové zručnosti hráčov NHL.

Tomáš Tatar si v zápase proti Chicagu na konto pripísal bod za jubilejnú 20. asistenciu v tejto sezóne zámorskej NHL, jeho Detroit však v noci na štvrtok podľahol Chicagu 2:5. "Červené krídla" tak prišli o trojzápasovú víťaznú šnúru.

Chicago potvrdilo post lídra Západnej konferencie, keď bolo najmä efektívne v útoku. V jeho drese odohral slovenský útočník Richard Pánik 11:36 minúty, zapísal si plusový bod a jednu strelu. Tatar strávil na ľade vyše 15 minút, okrem asistencie mal aj plusový bod, jeho krajan a spoluhráč Tomáš Jurčo si pri vyše 10 minútach na ploche zapísal jednu mínusku. Postavou zápasu bol nováčik Artemij Panarin, ktorý prelomil trojzápasové čakanie na bod a strelil dva góly. V drese hostí si tiež po góle a dvoch asistenciách pripísali Brent Seabrook a Patrick Kane.