Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia KHL

Haváriu autobusu fanúšikov Torpeda neprežil jeden cestujúci

Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo

Podľa webstránky šofér z dosiaľ nezistených dôvodov zišiel z vozovky, autobus sa niekoľkokrát prevrátil a nakoniec skončil v priekope.

Moskva 18. marca (TASR) - Kontinentálnu hokejovú ligu (KHL) zasiahla tragická udalosť. Počas cesty na rozhodujúci súboj štvrťfinále play off Východnej konferencie KHL medzi Ufou a Nižným Novgorodom havaroval autobus s fanúšikmi Torpeda. Pri dopravnej nehode jeden z nich zahynul a ďalších troch previezli v kritickom stave do nemocnice. Informoval o tom portál lifenews.ru.

Podľa webstránky šofér z dosiaľ nezistených dôvodov zišiel z vozovky, autobus sa niekoľkokrát prevrátil a nakoniec skončil v priekope. V autobuse cestovalo okrem dvoch vodičov ďalších 39 ľudí. Vedenie Torpeda vyjadrilo sústrasť príbuzným zosnulého a ubezpečilo, že uhradí všetky výdavky na pohreb.

V štvrťfinálovej sérii medzi Salavatom Julajev Ufa a Torpedom Nižnij Novgorod je po šiestich odohratých stretnutiach stav nerozhodný 3:3, rozhodujúci siedmy duel je na programe v utorok o 14.00 SEČ.