Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia KHL

KHL: Súťaž zručností vyhral tím Charlamovovej divízie

Vľavo brankár Ryan Zapolski. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Konečné víťazstvo tímu Charlamovovej divízie zabezpečil bonusový bod, ktorý získala asistentka trénera v neplánovanej súťaži.

Astana 13. januára (TASR) – Diváci v kazašskej Astane videli v sobotu tradičnú súťaž zručnosti, ktorá predchádza Zápas Hviezd hokejovej KHL. Konečné víťazstvo tímu Charlamovovej divízie zabezpečil bonusový bod, ktorý získala asistentka trénera v neplánovanej súťaži, informoval internetový portál khl.ru.

V súťaži v rýchlosti nepomohol útočníkovi HK Soči Pavlovi Padakinovi ani kostým supermana, prvý bod v súťaži získal Američan Dan Sexton z Neftechimiku Nižnekamsk (Charlamovova divízia). Hokejový biatlon zvládol najlepšie tím Černyšovovej divízie.

V súboji obranca verzus útočník dominoval Ryan Zapolski z Jokeritu Helsinki a ďalší bod pre Bobrovovu divíziu zabezpečila strela, ktorú odpálil rýchlosťou 165,98 km Patrik Hersley.

Hlasovanie v súťaži samostatných nájazdov skončilo v prospech domáceho Nigela Dawesa a tím Černyšovovej divízie vyrovnal skóre. V nedeľnom zápase sa predstaví aj slovenský brankár Július Hudáček v tíme Tarasovovej divízie.